Beskæftiger sig med et Home Security System indbrud

Selv hvis ikke du er hjemme når det sker, indbrud er en frygtindgydende prøvelse. Denne invasion af din personlige rum kan splintre din følelse af sikkerhed i lang tid.

Bortset fra de “standard” vigtige opgaver som rapportering stjålne varer til politiet og dit forsikringsselskab, er her nogle skridt du kan tage hen imod følelse sikker igen:

Forbedre dit hjem sikkerhed ved hjælp af følgende: arbejde navnlig på de visuelle og fysiske afskrækkende. Gøre det klart (med stor sikkerhed tegn, for eksempel), at du ikke vil blive opdelt i igen. Og hvis indbrud illustreret en bestemt sikkerhedshul, tilslutte den. Oksekød op sikkerhed og gøre det klart, at du har gjort dette.

Hvis du eller et familiemedlem ikke kan stoppe bekymre sig om et andet indbrud, eller begynder at vise andre angstsymptomer, besøge en rådgiver. Som enhver, der er gået igennem en ved indbrud kan være meget traumatisk (især hjem invasioner), og dette kan føre til en lidelse kaldet PTSD, eller Post-Traumatisk Stress Disorder. Dette er en alvorlig tilstand, der er diagnosticeret af en rådgiver, og kan behandles effektivt med rådgivning. Vær ikke bange for eller skamme sig over at søge hjælp.

Som for at inddrive stjålne ejendom, er det bedst at lade denne proces til politiet. Hvis du har markeret dine ejendele med dit kørekortnummer og givet politiet dine serienumre, har du meget øget dine chancer for at få dine ting tilbage. Politiet har forskellige måder for at lede efter stjålne varer.

De fleste mennesker kender ikke deres naboer udmærket disse dage. Det er en skam for flere gode grunde, en af dem er sikkerhed i hjemmet. Dine naboer kan være potent allierede i dine bestræbelser på at holde dit hjem sikkert og sikre.

Lære at kende dine naboer, hvis du ikke allerede har gjort. Fortæl dem om din interesse i at holde dit hjem sikkert, og spørge dem, hvis de kunne holde øje for dig. Tilbud om at gøre det samme for dem.

Du bør også ringe til din lokale politi og se om der er en aktiv kvarter watch program i dit område. Hvis ikke, starte et. Dette kan være en effektiv måde at hjælpe hele nabolaget se ud for hinanden, og det kan også opbygge en følelse af fællesskab, (som har fordele, som går langt ud over sikkerhed i hjemmet).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation