Finansiering en lille virksomhed med meget lidt eller ingen kapital

Starte en virksomhed uden nogen kapital er en skræmmende opgave. Hvordan betaler du dine medarbejdere? Hvor finder du penge til lager? Hvad kan du gøre for at forbedre cash flow? Disse er blot nogle af de spørgsmål, du vil møde. Læs videre for nogle ideer, der hjalp mig i mit første år.
Insistere på indskud (til at dække dine udgifter)
Indskud er en fantastisk måde at finansiere virksomheden uden hver nærmer sig en bank eller en venturekapitalister.
Især i servicesektoren er det meget nyttigt at bede om en procentdel af et job som en indbetaling. Jeg sørge altid for, at dette beløb dækker alle mine hårde omkostninger og at det er betalt før enhver form for arbejde er gjort.
Hårde omkostninger er omkostninger, du helt sikkert nødt til at betale for projektet. For eksempel, din tid er ikke en hård pris men materialer og entreprenører brug for jobbet.
I nogle tilfælde er dette ikke praktisk fordi det udgør en stor del af hele købesummen, men en lille indbetaling i disse tilfælde kan stadig vise sig meget nyttigt.
Tilbyde månedlige betalingsbetingelser for at forbedre din cash flow
Kunder værdsætter altid fleksibel betalingsbetingelser, så tilbyder forskellige månedlige betalingsmuligheder kan hjælpe dig med at få mere accepterede rekvisitioner samt forbedre din cash flow.
Det er vigtigt, hvis du beslutter dig at tilbyde betalingsbetingelser for at angive en effektiv inkasso strategi på plads. Mine er simpelthen få min bogholder til at håndtere det. De bliver ofte bedt om at gøre slags ting og har tendens til at være ret gode til at sende grim, effektiv breve af efterspørgslen.
For at dække udgifterne til inkasso, kan det vise sig nyttigt for dig at føje 10% til citat hvis en klient anmodninger betalingsbetingelser. Dette er et meget almindeligt accepteret praksis og bør ikke såre dit salg på alle.
Re sælge andre folks ydelser
Finde virksomheder, der tilbyder gratis tjenester til dit eget og arbejde ud nogle slags forhandler aftale med dem. Normalt kan du arrangere dette, således at dine kunder aldrig selv ved, at det ikke er du udbyder tjenesten i slutningen af dagen.
Skønheden i dette er, at du kan tilbyde en god service uden at investere store summer i at have dit eget udstyr, materiel & personale. Ulempen er, at du sjældent har nogen kontrol over det endelige produkt.
Betale medarbejdere på Basis af pr. kontrakt
Betaler ansatte for det arbejde de har gjort er en fantastisk måde at sikre, at du ikke ender med at likvidere virksomheden omkring den stille sæson. Det hjælper også din medarbejdere (eller entreprenører) føler sig motiveret til at gøre hvad der kræves af dem og at gøre det godt.
Jeg anbefale at checke med din lokale myndigheder om, hvordan man kan strukturere dette. Den nemmeste måde er ofte at have en standardkontrakt trukket op som du ændrer på basis af pr. projekt. Dette gør det muligt at afslutte forholdet med din entreprenør, så snart de stopper udfører. Det giver også mulighed for entreprenører til at bevæge sig, når de føler, de har ud vokset din virksomhed.
Jeg omfatter normalt min kontrahenternes gebyrer i depositum, så jeg ved, at hvis handlen falder, i det mindste de har betalt.
Brug kreditkort som Bridging kapital
Kreditkort er en fantastisk måde at finansiere en lille virksomhed, men du skal være forsigtig, at du ikke bruger dem til personlig eller unødvendige køb.
Så længe du holder dem indbetalte og i check, kan du forvente følgende fordele fra dit kreditkort:
-FÃ¥ op til 60 dage rentefrit!
-Jo flere kort du har, jo lettere er det at få mere.
-Få belønnet for deres anvendelse.
Det største problem med kreditkort er deres høj-interesse, men så længe du betaler det fulde beløb inden for den rentefri periode, de er meget billigere end enhver anden form for finansiering!
Kører en forretning med lidt eller ingen kapital er svært men ikke umuligt. Begynde at bruge disse idéer i din virksomhed i dag og se den vokse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation