Insider’s Guide til fældefangst de bedste leasing tilbud

Hvert år står tusindvis af virksomhedsejere og finansielle ledere over for opgaven med at opnå attraktive finansiering for udstyr deres virksomheder ønsker at erhverve. Fældefangst de bedste leasing aftale kræver kun en smule planlægning og en smidgeon af finesse. Du kan spare tid, lander en bedre lease aftale og gøre leasing oplevelsen mindre af en gåde ved at overveje flere vigtige faktorer.
Planlægge
Før de søger lejemål forslag, skal du investere lidt tid i planlægning og forberedelse. Fastslå prioriteter ved at betragte den relative vigtighed af faktorer såsom lease prissætning, balancen overvejelser, igangværende leasing behov og nødvendigheden af potentielle udlejeren at have specialiseret udstyr/branchekendskab. Hvis transaktionen er forholdsvis ubetydelig i den samlede ordning af ting, kan en afkortet planlægningsprocessen være i orden. Hvis ikke nok tid til at: 1) identificere og prækvalificere udlejere, 2) gennemgå og vælg en lease forslag, 3) tillade valgte udlejer at foretage kundelegitimation og få kreditgodkendelse og 4) til at fuldføre lease dokumentation.
Samle en informationspakke for potentielle udlejere, som foregriber, hvad de ønsker at vide, før du indsender et forslag, herunder: 1) baggrund oplysninger om din virksomhed og forvaltning bios, 2) tre år af regnskaber og midlertidige økonomistyring, 3) en liste over selskabet handels- og kredit referencer, og 4) en beskrivelse af udstyret der skal erhverves, herunder anskaffelse. Foregribe spørgsmål om din virksomhed og offentliggøre dem på forhånd.
Vælg den rigtige Leasing selskab
Udgangspunktet for at få en attraktiv leasing forslag er i at vælge den rigtige leasingselskaber til at byde. Alle leasingselskaber er ikke ens. Nogle specialiserer sig i bestemte brancher, nogle i bestemte udstyr og endnu andre i transaktionen størrelser. Leasingselskaber også variere i størrelse, evner, ekspertise og integritet. Gør dit hjemmearbejde for at prækvalificere leasingselskaber, der vil byde. Udlejer kvaliteter til at se efter omfatte: 1) viden; 2) ry; 3) evne til at udføre; 4) nyttige forretningskontaktpersoner; og 5) en forholdet tilgang. Prøv at identificere mindst tre leasingselskaber til at byde.
Som i ethvert felt har leasing fagfolk varierende grader af viden og ekspertise. Ser for leasing repræsentanter og ledelser, der har en god forståelse af lejemålet strukturering, udstyr spørgsmål, dokumentation, kredit-vurdering, mulighederne i deres virksomheder, din branche og andre leasing spørgsmål. Undgå lease “sælgere” med indlysende begrænset viden. Det er for let at blive ledet den smertefulde vej af misinformation og vildledning.
Fordi indtastningslinjen for at konfigurere shop i udstyr leasing er relativt lavt, er det vigtigt at finde leasingselskaber, der har et godt ry i branchen. Check at se, om budgivning leasing selskaber tilhører en eller flere af de store industri brancheorganisationer (fx ELA, EAEL, UAEL og NAELB). Mens medlemskab i disse foreninger kan ikke garantere høje etiske standarder, har hver af disse organisationer standarder og processer til at gennemgå medlemmernes uetiske forretningsmetoder. Kontakte relevante sammenslutninger for referencer. Derefter, få flere navne på kunder, banker og kreditorer til at kontakte.
Sammen med god etik er evnen til at udføre som aftalt lige så vigtigt i betragtning af leasing partnere. Bede om og få finansielle oplysninger, baggrundsinformation om de vigtigste ledere, en liste over nyligt afsluttede forfinansieringer, navne og kontaktpersoner på nøglen finansieringskilder for hver leasingselskabet overvejes. Anmeld denne information og følge op med de kontakter, der er fastsat. Hvis din branche og/eller udstyr til at blive lejet er højt specialiserede, gør at leasing virksomhederne har afsluttet flere ordninger svarende til, du søger. Kontrollere udlejere hjemmesider og brochurer for at sikre, at typen leasing arrangement du søger specifikt refereres og drøftet.
God leasing partnere tilbyder mere end udstyr finansiering. I mange tilfælde har udlejere mødte eller arbejdet tæt sammen med bankfolk, advokater, CPA virksomheder, business forsikringsselskaber, udstyrsleverandører og investorer. Hvis leasingselskabet serverer en bred vifte af kunder, kan nogle af disse kontakter vise sig uvurderlig. Prøv at få en fornemmelse af dybde og bredde i hver leasingselskabet evne i dette område.
Da du vil arbejde tæt sammen med det valgte leasingselskabet og kan have yderligere leasing behov i fremtiden, hvorfor så ikke vælge en leasing partner, der værdsætter relationer? Selv om det ikke er let at identificere forholdet-orienterede leasingselskaber på stadiet citere, check kundereferencer at forhøre sig om udlejer opfølgning, opmærksomhed, vilje til at lære om kunder og vilje til at være nyttigt.
Få en stor nok Lease facilitet
Højre-dimensionering leasing faciliteten kan spare en masse tid. Kig efter et arrangement, der vil dække udstyr behov for mindst de næste seks til tolv måneder. En god tommelfingerregel er at opnå en leasing facilitet, der er mindst 20% mere end hvad der er nødvendigt. Hvis en leasing kreditlinje er en tilgængelig mulighed, kan dette være et nyttigt værktøj til at sikre den rigtige mængde af leasing finansiering.
Vælg en leasingperioden, der matcher udstyr brug
På sigt af lejemålet skal matche den forventede brug af udstyr så tæt som muligt. Hvis ordet er for kort, kan de månedlige udlæg for udstyr overstiger de forventede fordele at være afledt af udstyr (omkostningsbesparelser eller indtægter produktion). Hvis du underskrive en lejekontrakt, der er for kort, omfatter også fair markedsværdi slutningen af lejemålet indstillinger, og du udøve en af disse indstillinger, du kan afvikle overbetale for udstyr. Hvis leasingperioden er for lang, kan du miste fleksibiliteten til at opgradere til nyere mere ønskeligt udstyr. Mere end et par lejerne har siddet fast med udstyr de ikke længere har brug for, men de har stadig en betydelig lease balance resterende.
Uanset din præference, en kortere leasingperioden returnerer den udlejerens investeringer i udstyr hurtigere og udlejere generelt opfatter en hurtigere helbredelse for at være en kredit ekstraudstyr. Du måske kunne håndtere enhver uoverensstemmelse mellem dine præferencer og udlejeren ved at opnå gunstige slutningen af leasing muligheder. Søge slutningen af leasing muligheder, der omfatter: 1) ret til at returnere udstyret til udlejeren; 2) gunstige fornyelse valgmuligheder; og 3) gunstige købsmuligheder. Søge måder at begrænse, hvad du debiteres ved at anmode om fair markedsværdi indstillinger, der er “loft” (har øvre grænser) eller gunstige faste indstillinger.
Søge lejemål fleksibilitet
At opnå lease fleksibilitet kan nemt trumf at opnå den laveste pris. Faktisk kan du trimme masser af penge fra overordnede leasing omkostninger ved at have en fleksibel leasing aftale.
Kontroller først, at lejemålet kan du medtage de fleste af det udstyr, du har til hensigt at erhverve. Kontroller også, at det vil være let at tilføje mere udstyr til lejemålet som dine behov ændres. De bedre lejemål forsørge flere tidsplaner under en master lease eller evnen til at ændre eksisterende lejemål for at gøre tilføjelser. Hvad hvis du ikke længere behøver nogle af udstyr? En tidlig opsigelse formel er nyttigt i disse situationer. Generelt, disse formler består af nuværende værdsættelse af de resterende husleje. Hvis udstyret har en stærk restværdi, forsøger at forhandle om en mere gunstig opsigelse afgift ved at indarbejde nogle af de forventede restværdi.
En fleksibel leasing aftale foregriber opgraderinger. Normalt, i forbindelse med opgradering af udstyr, kan nutidsværdien af husleje forbundet med opgraderingen kombineres med nutidsværdien af de resterende udstyr huslejer lave en revideret tidsplan. Andre metoder kan være påkrævet i tilfælde af, at udlejeren vil pådrage sig sanktioner eller yderligere omkostninger som følge af den måde, udlejeren har finansieret lejemålet.
Vil du kunne opsige lejemålet tidligt uden en byrdefulde afgift? En mængde bestående af nutidsværdien af de resterende husleje plus en opsigelse afgift ikke er større end 3% til 5% bør kompensere udlejeren for tidlig afslutning i de fleste leasing aftaler. Hvor udstyr har høj restværdi, anmode om, at en del af den forventede restværdi anvendes for at reducere tidlig opsigelse afgifter.
Er lejemålet har fleksible slutningen af leasing muligheder? Klart, hvis lejemålet indeholder en nominel købsoption, der er stort behov for yderligere fleksibilitet, slutningen af lejemålet. Ellers er en god vifte af muligheder, slutningen af lejemålet ønskeligt. Anmode om ret til at returnere udstyret til udlejeren uden unødig straf eller regning, ret til at købe udstyr til en fair eller reduceret pris, og rigtigt at fortsætte leasing af udstyr på en messe eller reduceret leje. Brug af ‘hætter’ i fair market value køb eller leje muligheder kan høj grad reducere potentielle omkostninger lease enden. Pas, dog. Udlejere kan insistere på fair markedsværdi “etager” (nedre grænse) når de enige om at ‘hætter’.
Det kan blive nødvendigt at flytte udstyr til et andet websted. Kontroller, at lejemålet indeholder at udstyr kan flyttes uden urimelige bøder eller gebyrer, underlagt anmelde udlejeren. Holde inde indre at udstyr udflytning kan oprette ekstra udgift til udlejeren, især hvis det er at blive flyttet til en anden stat eller til flere placeringer. De fleste udlejere opfatter flere steder som tilføjer yderligere risiko for posteringen i tilfælde af, at de skal generobre udstyr. Så længe disse overvejelser tages i betragtning, skal udlejeren tillade flytning af udstyr med rimeligt varsel og godtgørelse af udlejerens direkte omkostninger og administrative udgifter.
Er der en tilstrækkelig opsigelsesperioden udgangen af lejemålet for dig at angive dit ønske om at forny rettigheden, købe udstyr eller returnere udstyret? Opsigelsesperioden generelt varierer fra en til seks måneder, med tre måneder er typisk. Hvis du overtræder opsigelsesperioden, skydes lejemålet ind i en automatisk fornyelsesperiode, normalt en til seks måneder. Du bør søge varsel og automatisk fornyelse perioder, der er korte, at undgå utilsigtet yderligere leasing gebyrer. Hvis udlejer er uvillige til at forhandle denne bestemmelse, kan du administrere situationen ved at sikre varsel krav er opfyldt inden for den tilladte tid.
Søge konkurrencedygtige Lease prissætning
Lease prissætning er en funktion af mange faktorer, herunder: marked priser, opfattet leasingtager kreditrisiko, udlejer konkurrence, udstyr sikkerhedsstillelse kvalitet og udstyr igen markedsføring udsigter. Få mindst tre lease bud, hvis det er muligt. I slutningen af dagen er lease prissætning markedsdrevet. En korrekt udfyldt nuværende værdi analyse vil bringe i fokus sammenligning af forskellige forslag ellers vanskeligt at gøre. Gøre antagelser om udstyr residualer og indarbejde alle forventede omkostninger og gebyrer. Tage hensyn til beløb og tidspunktet for periodiske udlejning betalinger, udlejning forskudsbetalinger, sikkerhed sikkerhedsstillelse, kontant sikkerhedsstillelse, foreløbige husleje og gebyrer. For at opnå en nøjagtig analyse af pengestrømme, bør du optage enhver skat omkostninger/fordele, som de skal realiseres.
Hvis du er bekymret over virkningen af lejemålet transaktions på din virksomheds årsregnskab, sammenligne virkningen af hver foreslåede lease på balancen og resultatopgørelsen (hvis lejemålet regnskab ikke er din forte, involvere en kvalificeret revisor). For eksempel, hvis din virksomhed er følsomme til at tilføje yderligere gæld til sin balance, bør en kapital lejekontrakt formentlig undgås. Som du kan se, er der flere måder at evaluere leasing forslag og sammenligne lease prissætning. Det vigtige er at bruge en analysemetode med konsekvens og vælge den metode, der passer bedst til din virksomheds prioriteringer.
Forstå alle afgifter og sanktioner
Leasing forslag varierer i de typer og mængder af gebyrer og strafrenter. Nogle fælles leasing gebyrer omfatter: forpligtelsesgebyrer; dokumentation afgifter; takster for advokatsalærer; og afgifter for UCC finansiering erklæringer. Derudover kan nogle lejemål indeholder strafrenter for sen udlejning betalinger eller lease afskedigelse. Disse er kun nogle af de mulige gebyrer og afgifter. Det er vigtigt, at du går gennem forslag og lease leasingaftalen at identificere sandsynligvis afgifter. Hvis gebyrer og afgifter er betydelige og sandsynligvis, bør du indarbejde dem i din prissætning analyse.
Forstå leasingtageren større ansvar og forpligtelser
De fleste leasing forslag dækker de grundlæggende vilkår i lejekontrakten, men er tavs med hensyn til mange af de forpligtelser og betingelser normalt inkluderet i leasingaftalen. Udlejere forhandler normalt ikke leasingaftale før modtagelse af en underskrevet forslaget brev. Mens forhandle lejebetingelser ikke kunne være sædvane eller praksis på forslagsstadiet, anmoder om en kopi af den udlejerens standard lejekontrakt sammen med forslaget brev er en god idé. I deres standardaftale, kigge efter eventuelle byrdefulde eller ikke-standard vilkår, der ellers ville fjerne forslaget fra overvejelse.
Der er lease bestemmelser, der er fælles for næsten alle ‘net’ leasingaftaler, herunder: 1) rettidig betaling af husleje, skatter og andre nødvendige betalinger; 2) udstyr & ansvarsforsikring; 3) udstyr vedligeholdelse og reparation; 4) sporing og rapportering flytning af udstyr; 5) frihed fra enhver panterettigheder eller andre behæftelser mod udstyr; og 6) afkast af udstyr. Mindre almindelige lease bestemmelser, såsom finansielle pagter eller kræver personlige garantier kan ikke være konkurrencedygtige eller kan resultere i du afviser et forslag, som ellers er attraktive. Gennemgå forslaget brev og udlejers standard leasingaftale at forsikre, at de er fri for bestemmelser, der er problematisk.
I alle tilfælde er det vigtigt, at du har ret til at opsige den foreslåede transaktion, hvis du og udlejeren ikke kan komme til udtryk på lejeaftalen, især hvis byrdefulde vilkår vises i lejemålet, der ikke er omfattet af forslagets lease.
Konklusion
Fældefangst bedst leasing tilbud og forholdet behøver ikke at være som at få en Rodbehandling. Med et strejf af forudgående planlægning og et par veldefinerede mål, kan du finde et godt match. Husk at fastlægge deres prioriteter i at gøre en beslutning om leasing forslag og give nok tid til at gennemgå forslaget, lease godkendelse og dokumentation faser. Også, mens lease prissætning er normalt af allerstørste bekymring, Sørg for du overveje andre faktorer, der kan øge omkostningerne eller skabe problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation