Overvejer du at sælge din virksomhed?

Din beslutning om at sælge:

At gøre beslutningen om at sælge din virksomhed er hård. Men når du beslutter dig for at gøre det, Sørg for det er en prioritet i dit liv. En almindelig fejl er, når en sælger begynder markedsføringsprocessen og det er ikke en prioritet, det bliver klart, at købere. I modsætning til en fast ejendom til beboelsesformål transaktion er der kun et begrænset antal købere for enhver virksomhed. Hvis en køber gåture, kommer mange gange de ikke tilbage.

Informationsindsamling:

I min udtalelse er dette langt det vigtigste aspekt at øge sandsynligheden for at sælge din virksomhed for det største beløb og de bedste vilkår. Det er vigtigt at huske, hvis en køber har kontanter og er i en erhvervelse mode, de vil finde et selskab til at købe, om det er dit eller ej. Være rede til at forelægge alle firmaoplysninger køber i en rettidig, organiseret og professionel måde. Jo længere tager du for at præsentere ønskede oplysninger, jo mere din virksomhed ser ud uorganiseret. Hvorfor er en køber ønsker at købe en uorganiseret virksomhed? Når der er problemer på overfladen som der regel meget mere nedenunder. Husk 90% af et isbjerg er under vandet. Købere har meget at lære i en kort periode… ikke gør det vanskeligt for dem. Hvis en køber ønsker at se på visse oplysninger, får det til dem på en organiseret måde og få det til dem hurtigt!

At finde købere og arbejder hen imod lukning:

Aktivt er at finde, kvalificerende og kommunikere med køberne en fuld tid job. Hvis du kører din virksomhed, skal du fortsætte med at gøre det og leje en erfaren fusion og erhvervelse professional til at sælge eller flette virksomheden. Ligesom enhver opgave i livet, jo mere du gør det, jo bedre du får. Jeg har været involveret i over 120 fusioner og overtagelser transaktioner over de sidste 10 år og har set mennesker “på anden siden af bordet” begår de samme fejl igen og igen. Fejl kan koste hundreder af tusinder af dollars. Der er for mange penge på spil, og du får ikke en ny chance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation