Realistiske mål… Hvordan du indstiller dem og hvorfor

Så mange mennesker ønsker at starte en virksomhed i dag og være rig i morgen. Beklager, mennesker ikke sker det på den måde. Hvis det gjorde, ville alle gøre det. Der er ingen gratis frokost… Det kræver hårdt arbejde, beslutsomhed og fastsættelse af realistiske mål.
Tænk om virksomhederne du har arbejdet på, kigge på virksomhederne i dit community. Det mener jeg virkelig ser. Når du går til renserier, hvor mange andre mennesker er der også. Tænk på hvad det tager for at tør renere at åbne hver dag. Hvor mange mennesker han skal komme ind med deres Renseri for at opnå en fortjeneste. OK, ophidse Renseri ikke dig. Hvad med at specialforretning du vil åbne! Du ønsker at åbne en butik, der henvender sig til folk, der køber Hummels, knick knacs, bric-a-brac. Vil du kun håndtere visse typer? Hvor mange vil du rækkefølgen af hver type? Hvad er de bedste sælgere? Hvor mange vil du nødt til at sælge til at tjene penge til dig selv, og at også holde forretningen åben, eller vil du sælge dem via postordre kun fra dit hjem?
Ønsker at gøre forretning på internettet? Gælder de samme principper. Hvor mange besøgende til dit websted skal du gøre et salg? Hvordan får man dem til at besøge? Hvordan får man dem til at bo? Du får idé. Du har brug for mål for at måle fremskridt i din virksomhed.
Realistiske mål kommer fra en velgennemtænkt mission statement, som fører til en meget god forretningsplan, som fører til en velgennemtænkt marketingstrategi. Du skal have kort og lang sigt mål. Kortsigtede mål vil dække de kommende 6 måneder til 2 år. Dine langsigtede mål vil gå yderligere ud, lad os sige i de næste fem år. Husk, du skal give en virksomhed i mindst to år for at give det en reel chance. Ikke alle virksomheder tjene en gigantisk straks.
Lad os sige, du ønsker at starte et hus rengøring forretning. Din oprindelige plan er at arbejde det selv, og Tilføj uafhængige kontrahenter efter behov. Du beslutter dig på din mission statement, du gøre op din forretningsplan. Du vil gøre $500 per uge, arbejder seks dage om ugen, 10 timer om dagen. Din markedsføring vil indeholde reklamer i din lokale avis, flyers og afsendere. Du kan rense 3 huse/lejligheder pr. dag på $25-$50. Du også nødt til at beslutte, din pris punkter, hvad vil du oplade for en 1 soveværelse, 2 soveværelse eller et hus med 3 soveværelser, 2 badeværelser, osv. Efter alt dette er gjort kan du bedre bestemme, hvor mange af hver type skal du hver uge for at møde dig mål på $500 pr uge. Disse er dine kort sigt realistiske mål. Dine langsigtede mål er at i sidste ende hyre uafhængige entreprenører til at gøre arbejdet. Naturligvis, de flere klienter du markedet for de mere uafhængige entreprenører du har brug for, men også mere indtægterne du kan generere. Du vil gøre op langsigtede mål for tredje, fjerde og femte år af hvor mange uafhængige entreprenører du ønsker at tilføje og hvor mange klienter du ønsker. Din marketingplan vil afspejle, hvad du skal gøre for at få de tal du fremspringende.
Realistiske mål kan og skal angives, skal du blot en plan. For eksempel, i Lease købe er som i enhver anden virksomhed, målopnåelse af afgørende betydning. Du skal følge en plan, en plan for succes. Kortsigtede mål og lang sigt mål er en del af denne plan. Ligesom mange franchise-virksomheder, der har en disposition for deres franchisetagere til følge for en succesfuld virksomhed, bør det samme ske i lease købe.
Sæt disse realistiske mål og få et godt fundament, du har brug for et program, der giver dig støtte til at starte op og køre i din virksomhed. Ved hjælp af vores egen leasingkontrakt Køb Coaching Program som et eksempel, planlægge vi konsultationer at dække alle studerende skal vide, at komme i gang. Vi rolle spille med studerende og har bestemte tildelinger giver dem visse ting at gøre, og visse mål at opfylde. Hvis de følger programmet, og gøre deres tilbud, vil de kunne køre deres egen succesfuld forretning. Vi arbejder med vores studerende til at udføre ovenstående og for at hjælpe dem med at sætte realistiske mål.
Et eksempel på mål i at Lease købe er antal tilbud du ønsker at gøre, og hvor mange opkald eller kontakter du behøver at gøre at gøre at antallet af tilbud. Hvor mange konsultationer skal gøre igen, hvor mange kontaktpersoner du vil afgøre, hvor mange du får. Lease købe ligesom mange andre virksomheder er et tal spil. Gøre så mange kontakter, og/eller opkald og få så mange tilbud. Men for at gøre dette, du har at gøre nogle mål at træffe beslutninger og sætte realistiske mål, ikke farfetched ones. Gør en million dollars ved udgangen af seks måneder er ikke et realistisk mål. Gør så mange opringninger per dag, per uge, per måned er, og derefter fra antallet af opkald/kontakter du laver, indser man at få så mange svar, og fra disse svar gøre så mange tilbud. En realistisk indkomst arbejder fuld tid det første år er $50.000 til $75.000.
Efter en gennemprøvet metode er af allerstørste betydning. Du ikke kan høre af mange Burger King eller Taco Bell franchises svigtende. Hvorfor, fordi de følger den corporate plan. Selskabet vil fortælle dem, der er ingen genveje. Hvis de skal lykkes, skal de følge virksomhedens gennemprøvet formel.
De mennesker, der mislykkes i erhvervslivet er som regel dem, der ikke lytter; ikke ønsker at følge en gennemprøvet program; ønsker at tage genveje; og der ikke sætte realistiske mål.
Så husk, uanset hvad din virksomhed er, hvis du ønsker at lykkes skal du sætte mål for dig selv… og gøre dem realistisk.
Copyright DeFiore virksomheder 2002

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation