Sådan gør du din garderobe sommerklar

Som dansker indeholder ens garderobe typisk meget forskelligt tøj. Man skal nemlig være klar til at begive sig ud i alt slags vejr, og man kan derfor sjældent stole 110 % på vejrudsigterne eller årstiden. Med tiden vokser garderoben sig større og større, og mange ting ender i bunden af skabet. Når man bestemmer sig for at rydde ud i skabet, finder man støvler, tasker, jakker og lignende, man aldrig har brugt, fordi det netop er blevet skubbet længere bagud, når der er blevet købt nyt. Har du intet overblik over din garderobe, og ønsker du at gøre den sommerklar og overskuelig, så kan du her få inspiration til, hvordan det hurtigt og nemt kan klares i løbet af en weekend.

Brug en lørdag formiddag fornuftigt og få eventuelt hjælp af en god veninde

Har du meget tøj, kan det være uoverskueligt at gå i gang med selv. Derfor kan det være en god idé at tage kontakt til en god veninde, dit barn eller måske din partner, hvis du har brug for støtte i processen. Det kan nemlig være svært at skille sig af med tøj, selvom man aldrig har fået det brugt, og ender man med ikke at smide noget ud, kan det føles som om, at man har spildt tiden, selvom man har fået overblikket og ryddet op i skabet.

Har du svært ved at smide tøj ud, kan du forsøge at spørge dig selv, om du får brug for det, som du forsøger at holde fast på. Kan du mærke, det giver dig glæde at tage på? Holder du kun fast i det, fordi du er i tvivl om, hvorvidt du får det brugt? Kan du ikke svare hurtigt, eller tvivler du, kan det være en god idé at skille sig af med tøjet.

Når du smider ud, må du også købe nyt

Der er mange fordele ved at rydde ud i ens tøj, og du kan blandt anden forkæle dig selv med noget nyt sommertøj, når du har smidt noget gammelt tøj ud. På den måde er du sikker på, at du kun har det, som du skal bruge. Ønsker du at forkæle dig selv lidt ekstra, kan du med fordel klikke ind på consumerloans.dk og få hjælp til finansieringen. På den måde kan du slippe for bekymringerne, når sommeren kommer til Danmark, og der skal hygges med venner og familie.

Navigation