Business lån – 7 grunde til ikke at bruge en Bank

Så du er en lille virksomhedsejer og du har brug for en virksomhed lån til at fremme mål af din virksomhed. Hvor slår du?
Når det kommer til en virksomhed lån eller erhvervsejendomme lån, er der mange gode grunde til ikke at henvende sig til en traditionel bank. Her er nogle af de vigtigste årsager. Mange ejere af små virksomheder, vil finde de fleste af disse punkter gælder direkte for dem.
“BANKEN VENDTE MIG”
Naturligvis er den største grund til de fleste små virksomheder gå på udkig efter alternative kilder af erhvervsejendomme lån fordi de har været faldet af bankerne. Små virksomheder er ofte tvunget til at kigge efter andre finansieringskilder fordi bankerne ikke vil give det. Dette er ikke engang opført nedenfor, da der er mange positive grunde til at foretrække ikke-bankers finansiering, selvom du kan få en godkendelse fra en bank.
Årsag 1 – minimum lånebeløbet tilgængelige fra banker er for høj
I mange tilfælde vil bankerne ikke tilbyde en erhvervsejendomme lån for mindre end $250.000. Så hvis du kun har brug for $100.000 vil du blive skubbet til at låne mere end du faktisk har brug for. Eller hvis din ejendom ikke vil støtte en $250.000 lån du er ude af lykke med bankerne.
Løsningen er at kigge efter alternativ finansiering kilde, der kan give et lavere minimum. Nogle kommercielle finansielle tjenesteydelser vil gå så lavt som $100.000, og vil ofte give dig bedre vilkår og meget bedre service end de traditionelle banker.
Årsag 2 – mange traditionelle banker vil opkræve dig en up-front “forpligtelse gebyr” bare for at undersøge og behandle din ansøgning
Banker tror normalt de gør dig en tjeneste ved at behandle din ansøgning, så de vil ofte gøre dig betale for deres forsøg på at vinde din virksomhed.
Løsningen er at finde andre etablerede og troværdig långivere, der er ivrige efter at give dig bedre service uden at opkræve et gebyr for behandling af din ansøgning.
Årsag 3 – mest traditionelle banker vil stærkt begrænse mængden af kontanter kan du få fra et erhvervsejendomme lån.
Bankerne har normalt meget snævre regler om, hvor du kan bruge kontanter stammer fra et erhvervsejendomme lån. Hvis du har brug for tilførsel af kontant kapital til din virksomhed, eller vil bruge indtægterne fra en kommerciel pant som en udbetaling til en anden ejendom, vil de fleste banker ikke være interesseret i denne type af lån.
Du kan finde en långiver, der ikke begrænser din brug af kontanter afledt af erhvervsejendomme lån. Nogle tjenester kan (se links nedenfor) give kommercielle lån, der giver dig op til 1 million $ i kontanter til at bruge, men du ønsker.
Årsag 4 – mest traditionelle banker kræver detaljerede forretningsplaner før vi vedtager en erhvervsejendomme lån.
Mange små virksomheder har forretningsplaner, men de er normalt ikke tilstrækkeligt detaljerede til at opfylde bankerne. Som et resultat, kan ansøger om en erhvervsejendomme lån fra en bank blive til en meget tidskrævende og dyr proces. At skabe typen af forretningsplan, der er passende for bankerne vil normalt koste tusindvis af dollars.
Finde en långiver, der ikke kræver forretningsplaner som en del af deres tegningskapacitet proces for et lån på markedsvilkår.
Årsag 5 – mange traditionelle banker kræver selvangivelser for erhvervsejendomme lån.
Hvis du er enten ude af stand eller uvillige til at give selvangivelser for din virksomhed, vil mange banker ikke give dig et erhvervsejendomme lån. Selv nogle af de banker, der ikke anmoder om selvangivelser vil bede låntagere til at underskrive IRS Form 4506, som bemyndiger långiveren til at opnå selvangivelser direkte fra IRS.
Når man ser for alternative finansieringskilder gør sikker på kræver de ikke en af disse betingelser (skat returnerer eller få adgang til din IRS poster).
Årsag 6 – de fleste banker vil kræve cross collateralization af personlige ejendele.
Selvom der er tilstrækkelig sikkerhed i din erhvervsejendom til at sikre et erhvervsejendomme lån, vil mange banker kræver at du giver ekstra sikkerhed ved at sætte personlige formue. Business folk er blevet så vant til banker gør dette at de bare antage det er en nødvendighed.
Men sandheden er, at over-collateralization som dette kan begrænse din personlige frihed til at disponere over din personlige formue, som du finder passende. Og heldigvis er der ikke-traditionelle långivere, der ikke kræver cross collateralization på alle.
GRUND 7 – de fleste banker kræver indkomst verifikation.
Mange små forretningsfolk og selvstændige låntagere har indkomster, som er uregelmæssige og vanskelige dokument. Der er mange legitime grunde hertil, men traditionelle banker generelt ligeglade. Meget få af dem vil give erhvervsejendomme lån uden komplet indkomst verifikation.
Alternativ bruges af nogle ikke-traditionelle udlån kilder er at bruge metoden “Erklærede indkomst”. Look for en långiver, der bruger metoden erklærede indkomst og kræver ikke indkomst verifikation.

2 Replies to “Business lån – 7 grunde til ikke at bruge en Bank”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation