Er du klar til at blive din egen chef?

Du har dette brændende ønske du ønsker at være på egen hånd. Fristelsen er så stor, at du ønsker at forlade dit job. Nok er nok. Er du træt af at arbejde for andre mennesker for en latterlig løn.
At være din egen chef betyder styre din egen skæbne, at have din egen tid og ingen chefer til at rapportere til. Dybest set, kan du gøre hvad du vil.
Men før du virkelig hoppe ind i et nyt område for at blive på din egen, skal du sørge for at du er klar og godt udstyret.
Nedenfor er den kontrolliste, der kan hjælpe dig med at sikre, at du er klar til at blive på din egen.
1. har en krystalklar plan.
Har du en klar idé om, hvad du skal gøre næste? Du skal vide præcis, hvad deres plan er. Skal komme til at være det samme som hvad du gør? Eller er det helt anderledes fra, hvad du er vant til at gøre? Nedskriv dine ideer og evaluere gennemførligheden af dine ideer. Ideelt, Vælg en idé, du bedst kan lide og den mest rentable.
2. har en reserve på 6-12 måneder.
Før du påbegynder din rejse til at blive din egen chef, skal du forberede en fond på mindst 6 måneder udgifter. Jeg foretrækker en 12-måneders fond reserve. Reserven er brugt til at dække dit daglige udgifter, mens du lige er startet ud og du modtager ingen regelmæssig løn. Denne reserve bruges også til at dække uforudsete omstændigheder, som du muligvis under. Det er ekstremt vigtigt at have tilstrækkelig fond, da dette kan fjerne en masse stress fra dig.
3. støtte fra deres partnere eller venner.
Når din plan at blive på din egen mislykkes eller du står over for et midlertidigt tilbageslag, du har nogen at henvende sig til for støtte? Det er næsten garanteret at du vil blive fanget i en situation, der kan tvinge dig til at give op. Dette er den tid, når du har brug for massiv støtte fra en person, der bekymrer sig om dig. Du har brug for denne form for støtte til at fortsætte. Du har brug for nogen at tale dit problem. Identificere den person, der kan give dig 100% støtte, mens du er på din måde at være på egen hånd. Personen kan være din ægtefælle, partnere, nære venner eller endda din mentorer. For mig er min kone den største inspiration og supporter. Når jeg føler ned, giver hun mig modet til at stå igen.
4. værktøjer og ressourcer.
Har du de nødvendige ressourcer, skal du starte? Kan du arbejde hjemmefra i stedet, eller du har brug for at leje et kontor? Har du brug at ansætte folk til at hjælpe dig, deltid eller fuld tid? Har du brug for en computer og den relevante software? Lave jer savn nogen speciel værktøj eller maskine til din virksomhed? Hvis ja, hvor du kilde for det? Ved at stille disse spørgsmål, kan du forberede en liste af værktøjer og ressourcer, du skal udføre dine opgaver mere rationelt og effektivt.
5. tilegne sig viden.
Hvis du starter i et nyt område, hvordan du erhverve viden på dette område? Viden øger din sandsynlighed for succes og hjælper dig med at undgå unødvendige fejl. Viden kan opnås gennem statslige organer, støttegrupper, workshops, bøger, Internet, mentorer og trænere.
At være på egen hånd kan være meget udfordrende. Ved at dele oplysninger her, er det mit håb, at du har en glat overgang fra arbejde for mennesker at være din egen chef. Og også at opfordre dig til at gribe ind, hvis du har overvejer tanken, men ingen handling er taget endnu. Jeg kan forsikre Dem om, at du aldrig vil fortryde at gøre beslutningen om at være på egen hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation