Home Equity lån – ven eller fjende?

Friværdi lån er annonceret på luftvejene, aviser, magasiner og bare om andre steder en boligejer kan se eller høre reklamen. Nogle mennesker føler, at hjem lånekapital er problemer med venter på at ske. Andre føler, at hjem lånekapital er en nøgle til at åbne en stærkere økonomisk billede og bedre hjem.
Der er ingen enkle svar på dette spørgsmål. Sandheden af sagen er, at det vil afhænge af om du specifikt. Der er mange finansielle rådgivere, der mener at have egenkapitalen bygget i dit hjem er svarer til at holde dine penge under en madras. Madrassen, er imidlertid ikke-likvide, hvilket betyder, at du ikke nødvendigvis får på pengene, så snart du har brug for det. De mener, at holde penge under en madras resulterer i din evne til at tjene dine penge arbejde for dig, selvom de anerkender den minimale risiko at holde din egenkapital i sådan et sikkert sted.
Disse samme rådgivere skulle du overveje at tage et hjem ansvarlig lånekapital for at investere indtægterne. Hvis for eksempel, kan du finde en relativt sikker investering til en højere rente end du betaler på dit lån end du vil have dine penge arbejder for dig. Hvis den rente, du betaler på dit hjem ansvarlig lånekapital er naturligvis større end interessen du tjener på penge i investeringen, end det ikke gør finansiel forstand.
En anden gang finansielle rådgivere ville overveje det smart forretningssans til at tegne et hjem ansvarlig lånekapital er til at betale højere rente lån og kreditkort. Hvis dit hjem ansvarlig lånekapital er på 8% og du betaler credit cards på 18% og andre lån på 10% eller mere end tydeligt det giver økonomisk mening at konsolidere din gæld gennem et hjem ansvarlig lånekapital. Det er imidlertid vigtigt, at faktor i omkostningerne i beslutningen om at lukke beslutningsproces. Lukke omkostninger kan spise op en stor del af besparelserne, hvis ikke det hele.
Der er en risiko, men for nogle boligejere. For eksempel er der nogle hjem lånekapital, som giver dig en checkhæfte. Som du skriver checks er pengene et lån mod egenkapital i dit hjem. Dette kan medføre folk til at overbelaste sig selv ubevidst. Uden en endelig plan i tankerne, kan en boligejer med denne type lån bruge midlerne for elementer, der ikke gør nødvendigvis den bedste finansiel forstand. De kan udtømme alle af egenkapitalen i deres hjem og ikke har mulighed for at bruge fondene for konsolidering af deres gæld eller finansielle investeringer.
Boligejeren personlighed er nøglen til at gøre den rigtige beslutning, når det kommer til hjem ansvarlig lånekapital. Det er også en god idé at tale med en finansiel professional for at få en fuld forståelse af din samlede finansielle mål inden du foretager denne vigtige beslutning.
Strukturen af hjem ansvarlig lånekapital er vigtigt at. Kontroller, at du betaler meget opmærksom på renten og lukke omkostninger. Når de ansøger om lån anmodning en fuld fordeling af omkostninger forbundet med lånet. Afhængigt af hvor gammel din dokumentation er (titelsøgning, vurdering, etc) kan du spare penge ved at bruge dem igen hjem ansvarlig lånekapital. En titelsøgning skal kun være opdateret i stedet startede fra bunden. Hvis imidlertid en betydelig periode er gået, siden du først modtaget dit boliglån end al dokumentation kan der skal indhentes fra bunden.
Det er også tilrådeligt at give dit hjem lån officer en stærk forståelse af hvad din hensigter er med midlerne. Hvis du ønsker at betale anden gæld kan du anmode om, at banken forbereder kontrol direkte til långivere du ønsker at betale. Dette vil minimere enhver fristelse til at derefter bruge midler til andre formål. Nogle lån pakker vil kræve dig til at gøre netop dette.
Som du indtaster den vidunderlige verden af home equity lån er det vigtigt at have en klar forståelse af, hvad du ønsker og forventer af lånet. Det er vigtigt at gøre dit hjemmearbejde og vælg den rigtige lånepakke og forstå, hvordan det fungerer og dens omkostninger og forpligtelser, så du kan beslutte, hvis du ønsker at friværdi eller ikke friværdi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation